repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text
Officielle billeder af den nye BMW 4-serie GranCoupe lække online foran bilens offentlige debut på Geneve motor showPictures af den nye BMW 4-serie GranCoupe har lækket online før sin planlagte offentlige debut på Geneve motor show i marts.
Fem-dørs 4-serie GranCoupe har været tænkt som en mere praktisk alternativ til 3-serie Sedan, og vil sidde sammen med de eksisterende 4-serie coupe og cabriolet modeller i BMW ' er model line-up.
GranCoupe sidder på den samme arkitektur som de 4-serie coupe og 3-serie Sedan, og er forstået at måle 4640mm lange af 1825mm bred, med en højde på 1370mm.
Mens der gør GranCoupe præcis samme længde som den 4-serie coupe, tilføjet tilføjelsen dens bageste døre og styrket struktur har rejst 100kg til sin vægt. Dens boot kapacitet er tippet til at være den samme som den 3-serie Sedan på 480 liter.
BMW synes at have givet GranCoupe en liftback krop, med en mere stærkt buede taglinje end de coupe, der er synlige i disse billeder. Selvom visuelt bilen ser meget ligner 3-serie Sedan, bruger GranCoupe en tungere raked forruden og bagruden. Kabinen i 4-serie GranCoupe overføres uændret fra coupe model.
4-serie GranCoupe er tilbøjelige til at modtage de samme benzin og dieselmotor indstillinger som 4-serie coupe og cabriolet. GranCoupe vil være indbygget baghjul drev, mens alle hjul drev vil være valgfrit på nogle versioner.
Officielle priser for 4-serie GranCoupe er usandsynligt, at blive afsløret før sin offentlige debut i Genève, men en præmie på ca 5000 over de tilsvarende 3-serie Sedan forventes.
Disse billeder dukkede første gang op på Autofilou.
Læs mere Geneve motor show news.
Original text