Zaskučav offentlige statisk funktion af restriktioner på record ankomster på den ' Ring, Koenigsegg besluttet at tilføje en vilde hybrid Regera kølighed – svenskerne har udviklet til superbil funktion transformer under truende navn Autoskin.
Den nederste linje er, at hver åbning del Regera tilføjet et separat drev. Dette og hitrovydumannye døre (Nej, Nå nej flere zamoročenno ikke åbnet), og bagklappen på forsiden, og den hele bageste del af karrosseriet, der dækker såkaldte KDD: hybridsystem af 5-liters V8 og tre elektromotorer. Af den måde, det endog på papir ligner tænder-clenchingly — over 1500 styrker og acceleration fra 0 til 400 km/h i 20 sekunder. For tyve...









Kort sagt, chip i remote åbningen af alt dette. Det er, med nøglen fob-effekt transformer, vi mener, i virkeligheden, meget god. I mellemtiden, Koenigsegg har ikke endnu kaldes udgifterne til sjov og ikke angiver systemet, kan jeg tilføje dette til den "normale" Regera. Imidlertid fandt, at selv om nogen har allerede formået at snuppe det, er det premiere offentlige statiske funktion giperštučki kun sted i foråret af 2015. Og vi vil stærkt anbefalede rækkefølge Autoskin.